Het Jongensuur

Volgende bijeenkomsten

Op 17 juni houdt historicus Alex Bakker een lezing over de geschiedenis van transgenders in Nederland naar aanleiding van zijn begin 2018 verschenen boek ‘Transgender in Nederland: een buitengewone geschiedenis’. Aansluitend is een Q&A. Dit programma is georganiseerd door Utrecht Gender Divers en Het Jongensuur, ter gelegenheid van het Midzomergracht festival. Tijd: zondag 17 juni 2018 van 13 tot 14u Plaats: Mevr. Dudok, café op de begane grond in de Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht Toegang: gratis; eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. Het programma is open voor iedereen, dus je kan vrienden en andere belangstellenden meenemen. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie: Utrechtgenderdivers of mail naar hetjongensuur


Wat doet Het Jongensuur?
Het Jongensuur organiseert elke maand, soms om de maand, een activiteit. De afgelopen jaren bezochten we bijvoorbeeld het filmfestival Transcreen en de tentoonstelling "Ik m/v" in museum Het Dolhuys. Ook organiseerden we een bijeenkomst met Maxim Februari en een besloten filmmiddag in Filmhuis Cavia. Daarnaast kwamen we een paar keer bij iemand thuis, voor een film, een barbecue of een gezellige avond met bier en thee. Voor info, mail naar hetjongensuur.

springplank

Het Jongensuur is geen hulpverleningsgroep, we kennen wel de juiste kanalen voor verwijzing. Belangstelling? Meld je aan voor de mailinglijst: contact.