Save the date – 25 mei: 25 jaar Jongensuur!

In 2019 bestaat Het Jongensuur 25 jaar. We gaan dit jubileum vieren met een aantal activiteiten, waarvan de eerste gepland staat op zaterdag 25 mei, in het kader van Queer History Talk in samenwerking met het Amsterdam Museum. 

Voorlopig programma:
14.00 – 15.00 uur: Sharing Stories – LHBTQ+ rondleiding door Brand Berghouwer: tour door het museum langs kunstwerken die een link hebben met gender. De rondleiding is gratis, maar je moet je aanmelden en voor de rondleiding heb je een entreekaartje voor het museum nodig of een museumjaarkaart.
15.00 – 16.00 uur: Queer History Talk: 25-jaar het Jongensuur: van pionier naar genderqueer: lezing door Tim de Jong en discussie over media en genderdiversiteit met Jiro Ghianni als moderator
16.00 – 17.00 uur: borrel in het café van het Amsterdam Museum

Het evenement is gratis, maar aanmelding vooraf is noodzakelijk via de website van het Amsterdam Museum. (Dit kan vanaf 28 april.) Meer informatie volgt. Voel je vrij om deze save the date te delen met mogelijke belangstellenden.

Carlo, Gabriël, Jules, Kam Wai, René, Tim en Gé

Queer History Talk: 25-jaar het Jongensuur: van pionier naar genderqueer.

Berichtnavigatie